Zamknij

Dieta odpornościowa

08:56, 28.11.2018
Skomentuj

Zdrowe żywienie • W artykule „Kiszone cuda” mówimy o bogactwie witamin w kapuście kiszonej i ogórkach. Ich spożywanie z pewnością pozytywnie wpłynie na odporność organizmu, ale co z pozostałymi produktami? Co jeść, aby podnieść odporność na jesienno-zimowe infekcje?

Tak naprawdę nie trzeba wiele – wystarczy wprowadzić parę zmian w naszym menu, bez żadnych dziwnych, wymyślnych potraw. Warto zasilić naszą dietę w białka, stanowiące budulec dla przeciwciał zwalczających patogeny, oraz związki wspierające układ odpornościowy...

 

 


 

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%